You must Sign In to post a response.
  • Category: Windows XP

    If you know about this problem help me friends...




    Hi,

    I'm having problems with HCL ME net book series running windows xp.
    I'm not computer savvy but I will do my best to explain the problems I'm having .
    I restarted the system and received the following:
    PXE-E61: Media Test failure, check cable
    PXE-MOF: Exiting PXE ROM.
    Operating System not found.
  • #7422
    Hi Krishna, you need to disable the option 'Boot from LAN'.
    And to disable this option you need to go through these steps:
    1. Press F2 to get into setup.
    2. Now go to advance tab, using arrows.
    3. Select 'I/O device configuration' and then hit Enter.
    4. Now move to the 'Internal LAN' which is down the list and then disable it from there.
    5. Now hit ESC button to move out to the main option.
    6. Now save and exit the setup.

    Ataul Haque
    WebMaster ThoughtsFromGeeks.com

  • #7551
    Select first boot device Hard Disk from the bios setup, save the changes and reboot the laptop. If you are getting same issue after reboot, then there way be problem with your laptop harddisk. Better option is to register a complaint with HCL Technical Support Team and get the help. - Ramchandra

  • #8080
    Sorry for the late reply..When i call to HCL care they said your HARD-DISK is failed.Plz contact nearer care center,they replace your HARD-DISK.After changing the HARD-DISK problem is solved.

  • #8339
    Hello
    Thats great that your problem has been solved.
    Thanks for posting such type question here.


  • This thread is locked for new responses. Please post your comments and questions as a separate thread.
    If required, refer to the URL of this page in your new post.